Sarıkamış Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: 1. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak, 3. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şekilde çalışmak, 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup, onları koruyup gözetmek, 5. Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmak.

Misyon: Sarıkamış Anadolu İmam Hatip Lisesi; 1. Okul, aile, çevre, öğrenci diyaloğu ve işbirliğine önem veren, 2. Öğrencilerini bilgi, görgü ve terbiye bakımından en üst düzeye çıkarmaya çalışan, 3. Çevreye duyarlı, 4. Yaratıcı ve yenilikçi, 5. Dünya ile barışık, 6. Milli ve manevi değerlere bağlı, 7. Memleketini seven, 8. Tüketici değil, üretici 9. Taklitçi değil, farklı 10. Ezberci değil, araştırıcı, 11. Menfaatçi değil, fedakar, 12. İlişkilerinde doğruluğu hep ön planda tutan öğrencileri yetiştiren bir kurum olma görüşündedir.

Başarılar: 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ ESRA KILIÇ: BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ( COĞRAFYA) ARZU ÖZTÜRK: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT) MUHAMMET EMİN ALTUN: BAYBURT ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT) MUHAMMET FARUK ÇİTRAK: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ( İLAHİYAT) NACİ KARABULUT: DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT) İSLAM TAŞ: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT) HARUN YÜZBAŞI :KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT) SEYİTHAN KIZILTAŞ: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT) MÜJDE ÇAN: ATATÜRK ÜNİVERSİTES ( İLAHİYAT) MISRA KILIÇ: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ( İLAHİYAT)

Saatler: 8:15-15.35
Isınma: KOLORİFER (DOĞALGAZ)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 218-378
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI( PROJE): 30 İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN: 200
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN PROJE FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI UYGULANMAYA BAŞLANMIŞTIR. FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI UYGULANAN BÖLÜM İÇİN 30 ÖĞRENCİ KABUL EDİLMEKTEDİR.

Telefon - 04744134397

Belgegeçer - (474) 413 4345

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sarikamisimamhatip.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAH. HALİTPAŞA CAD. KARS SARIKAMIŞ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 23 SARIKAMIŞ / KARS

Öğretmen :25
Öğrenci :297
Derslik :19
Çok Amaçlı Salon :2
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - İSTASYON MAH. HALİTPAŞA CAD. KARS SARIKAMIŞ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 23 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 KM